IPAMARK
Patents i Marques

+34 932851111

IPAMARK disposa de bases de dades pròpies que ens permet fer cerques immediates per determinar les possibilitats de registre d'una determinada marca o nom comercial. Els informes previs són gratuïts per als nostres clients.

 

També l'assessorem sobre la forma de procedir més convenient en cada cas. I auditem la seva cartera de propietat industrial de forma gratuïta, abans de fer-nos càrrec del seu control i vigilància oa petició de qualsevol client.

 

Ens encarreguem de la tramitació de les seves marques o altres signes distintius a Espanya i de Marques a la Unió Europea i Internacionals. En tercers països actuem a través de corresponsals seleccionats entre les empreses més prestigioses de cada país.

 

Els nostres clients reben informació puntual de qualsevol incidència que es produeixi en relació amb els expedients a càrrec nostre, així com de les futures renovacions o pagaments que siguin necessaris.

 

El nostre servei de vigilància abasta la detecció de semblances:

 

 
  • Denominatius
  • Gràfics
  • Semàntics
  • Marques i noms comercials nacionals
  • Marques en la Unió Europea
  • Marques Internacionals

 

Per a més informació sobre qualsevol dels nostres serveis pot consultar aquesta pàgina, demanar-nos directament sense compromís a través de correu electrònic, telefònicament, o si prefereix un tracte directe, el nostre consultor en Propietat Industrial més pròxim al seu domicili el visitarà, sense cap compromís per part seva.