IPAMARK
Patents i Marques

+34 932851111

IPAMARK té una gran experiència en el registre i assessorament de noms de domini i també en la defensa d’aquests, en tots els àmbits. No en va el domini ipamark.com està registrat des de 1997, en els inicis d'Internet a Espanya.

 

Li podrem ajudar a resoldre i superar amb èxit les incidències administratives en el registre i també podrem defensar els seus dominis a qualsevol nivell i àmbit.

 

Tenim experiència en reclamacions per vulneració del dret de marques, per l'ús que de la mateixa es pugui realitzar en les paraules clau incorporades en altres pàgines, així com efectuant l'oportuna reclamació a Google, perquè aquest cercador efectuï restriccions sobre l'ús de la mateixa en els anuncis d'AdWords, per part d'anunciants o cercadors que al seu dia van incloure la marca en una campanya promocional i que continuen fent-ne ús sense consentiment del titular.

 

Per a més informació sobre qualsevol dels nostres serveis pot consultar aquesta pàgina, demanar-nos directament sense compromís a través de correu electrònic, telefònicament, o si prefereix un tracte directe, el nostre consultor en Propietat Industrial més pròxim al seu domicili el visitarà, sense cap compromís per part seva.