IPAMARK
Patents i Marques

+34 932851111

IPAMARK és el resultat d'un projecte innovador que sorgeix el 1990 amb un objectiu: oferir el millor servei a un preu competitiu, per a això compta amb un equip de professionals, jove i dinàmic, amb el qual aconseguim donar un servei àgil, eficaç i personalitzat.

 

Els nostres professionals són Agents de la Propietat Industrial, Agents Europeus de Patents, Representants autoritzats davant l'EUIPO (Marques a la Unió Europea), advocats, enginyers i administratius amb àmplia experiència en aquest sector tan específic, la nostra estructura és la d'un despatx professional europeu.

 

La nostra xarxa d'oficines i de col·laboradors provincials ens permet prestar servei allà on els nostres clients ho reclamen: en la seva pròpia oficina, taller o fàbrica. IPAMARK té delegacions a: Madrid, Barcelona, Bilbao, Santander, Santiago de Compostela, Valladolid, Pamplona, Zaragoza, Valencia i Málaga.

 

Els nostres corresponsals a tot el món han estat seleccionats personalment entre les firmes més prestigioses del sector, de les quals hem obtingut els millors preus per poder així oferir als nostres clients.